Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κινα / Έτοιμη να... σοκάρει τον κόσμο με τα νέα πολεμικά σκάφη η - Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina.

Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Κίνα: «Ο κορονοϊός εμφανίστηκε πρώτη φορά στις ΗΠÎ'»
Κίνα: «Ο κορονοϊός εμφανίστηκε πρώτη φορά στις ΗΠÎ'» from www.newsit.gr
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του .

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του . Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας.

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Έτοιμη να... σοκάρει τον κόσμο με τα νέα πολεμικά σκάφη η
Έτοιμη να... σοκάρει τον κόσμο με τα νέα πολεμικά σκάφη η from www.newsit.gr
Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του .

Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του . Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η .

Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Κορονοϊός: Ο ιός εξαπλώνεται σε διεθνές επίπεδο, σκοτώνει
Κορονοϊός: Ο ιός εξαπλώνεται σε διεθνές επίπεδο, σκοτώνει from www.newsit.gr
Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του . Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας.

Σεισμοσ Κινα / Έτοιμη να... σοκάρει τον κόσμο με τα νέα πολεμικά σκάφη η - Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα.. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα.

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της  σεισμοσ. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .