Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

This Save Data Requires Downloadable Content That Could Not Be Read Tekken 7

Tekken seven
Tekken 7 Platforms: PlayStation iv, Xbox I, Steam (PC)
Ontwikkelaar: Bandai Namco Studios
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Release: 2 juni 2017

Beleef het epische slot van de Mishima-clan en ontrafel de bedoelingen achter elke stap van hun eindeloze gevecht. Tekken vii wordt aangedreven door Unreal Engine 4 en wordt gekenmerkt door verbluffende op verhalen gebaseerde filmtechnische gevechten en intense duels.

Alphabetize Achievements Characters Customizations Downloadable Content Edities EULA Forum Item Moves Legacy Controllers Online spelers Patches Play Stats Player Customization Punishers Rage Arts Rage Drives Ranks Screenshots Sidestepping Soundtracks Stages Trophies Ultimate Tekken Bowl Wall Bounce

Pre-order
Eliza

€ 4,99

Ontvang het mysterieuze speelbare vampierpersonage Eliza uit TEKKEN Revolution en krijg haar unieke vechtstijl onder de knie om je vrienden en rivalen te verslaan.

De vampier Eliza uit Tekken Revolution keert terug in Tekken 7 als downloadable content. Spelers dice de game gepre-ordered hadden, ontvangen Eliza geheel gratuitous.

Season 1
Character Panels - Creative Collaboration

Gratis

Tekken seven werkt nu samen met wereldberoemde kunstenaars als de Mexicaans-Amerikaanse cartoonist en graffiti-kunstenaar Mister Cartoon, Alan Berry Rhys, Andrew Rae, Arn0 en vele anderen. In deze unieke sets vind je 7 personage-selectieschermpanelen die nieuw zijn getekend door de TEKKEN 7-ontwikkelaars en 18 panelen getekend door Westerse kunstenaars. Download de two sets nu gratis!
DLC ane - Ultimate TEKKEN Bowl & Boosted Costumes

€ 13,99

De klassieke minigame Bowling uit TEKKEN TAG TOURNAMENT komt terug als de Ultimate Tekken Bowl DLC! Bovendien zijn er ook nog aanpasbare outfits zoals BLOOD VENGEANCE-outfits, zwemkleding en iDOLM@STER-kostuums toegevoegd!
DLC 2 - Geese Howard

€ seven,99

Geese Howard, de charismatische schurk van SNK, werpt zich in de strijd! Beleef zelf de overweldigende aanwezigheid van de nieuwste booswicht in TEKKEN 7!

Dit pakket bevat ook een exclusief level met een eigen TEKKEN 7-draai, naast de muziek 'Soy Sauce for Geese' en twee Geese-kostuums!

DLC 3 - Noctis Lucis Caelum

€ seven,99

Noctis, de 114e erfgenaam van de Luciantroon uit Concluding FANTASY Xv, mengt zich in de strijd! Beleef gevechten als nooit tevoren terwijl je teleporteert en gebruikmaakt van Armiger, de macht der koningen!

Dit pack bevat tevens het exclusieve level 'HAMMERHEAD', evenals de muzieknummers 'Stand Your Basis / Last FANTASY XV', 'APOCALYPSIS NOCTIS Remix / TEKKEN seven' en vijf Noctis-outfits!

Flavor Pass

€ 24,99

Met deze pas heb je toegang tot alle downloadable content van het eerste seizoen met Ultimate Tekken Bowl, Geese Howard, de Geese Howard Estate stage,Noctis Lucis Caelum, Hammerhead stage en de Metallic Costumes Pack. Omgerekend ben je goedkoper uit om een Season Pass aan te schaffen dan alle downloadable content los te kopen.
Season Pass Bonus: Metallic Costumes Pack Haal de seizoenpas van TEKKEN 7 en krijg dit exclusieve Metallic Costumes Pack met meer dan 30 costumes voor de personages in TEKKEN vii
TAIKO NO TATSUJIN Pack

Gratis

Diverse customizations gebaseerd op de ritmische Taiko no Tatsujin gameserie komen naar Tekken 7. Voeg bijvoorbeeld gedrum toe wanneer je een Rage Art uitvoert.
Season 2
DLC iv - Anna Williams

€ 5,99

Anna Williams, ook wel bekend als 'Lightning Ruddy', stort zich in de strijd! Gebruik haar vaardigheden als huurmoordenaar en pak haar bazooka om wraak te nemen op Anna's zus, Nina Williams!
DLC five - Lei Wulong

€ 5,99

De superagent Lei Wulong vecht mee! Zet je tegenstanders op het verkeerde been door naadloos tussen vijf houdingen te wisselen en het gevecht te domineren!
DLC 6 - Craig Marduk

€ five,99

Craig Marduk, een wild beest en Vale Tudo-vechter, stort zich in de strijd! Toren uit boven je tegenstander en dreun ze de grond in met vernietigende aanvallen!
DLC 7 - Armor King

€ 5,99

Armor King, de boosaardige bloem van de worstelwereld, stort zich in de strijd! Neem het op tegen zijn aartsvijand, Craig Marduk, en wreek de dood van zijn broer!
DLC viii - Julia Chang

€ five,99

Julia Chang, woordvoerder voor haar grote herbebossingsinitiatief, stort zich in de strijd! Verbluf en verpletter je tegenstanders met haar krachtige vechtstijl gebaseerd op Xin Yi Liu He Quan en Baji Quan!
DLC ix - Negan

€ 7,99

Negan, de charismatische schurk en leider van de Saviors uit The Walking Expressionless, stort zich in de strijd! Met Lucille straft hij iedereen af die zijn nieuwe wereldorde wil verstoren.
Season Pass two

€ 29,99

Met deze pas heb je toegang tot alle downloadable content van het tweede seizoen met Anna, Lei, Marduk, Armor Male monarch, Julia, Negan, de Final Day on Globe stage en het Bonus Character Customization Items pakket. Omgerekend ben je goedkoper uit om een Season Pass aan te schaffen dan alle downloadable content los te kopen.
Flavor Pass 2 Bonus: Character Customization Items - Tekken World Bout Set (costume items met het Tekken Earth Bout logo)
- Summer LESSON Gear up (hairstyles, costumes, accessories & player customization items)
- Effects Set

*Sommige customizations kunnen door sommige personages niet gebruikt worden

Flavour three
DLC 10 - Zafina

€ 5,99

Zafina, een dodelijke sluipmoordenares uit lang vervlogen tijden, stort zich in de strijd! Spoor degenen op bij wie het bloed van de duivel door de aderen stroomt en schakel ze uit om de herrijzenis van Azazel te voorkomen!
DLC 11 - Ganryu

€ 5,99

De langverwachte Ganryu stort zich in de strijd! Laat je beste vechtkunsten zien in deze geweldige outfit en laat de wereld zien hoe sterk een sumo kan zijn!
DLC 12 - Leroy Smith

€ five,99

De Wing Chun-meester Leroy Smith stort zich in de strijd!

Speel met je tegenstander met een combinatie van aanvallende en verdedigende bewegingen en overmeester ze daarna met een snelle reeks aanvallen!

DLC 13 - Frame Data Brandish

€ 2,99

Bekijk framegegevens met een van de twee verschillende standen: 'Elementary Display' en 'Detailed Display'. Deze functie is beschikbaar in Practice Mode, Warm-Upward Fashion (terwijl je wacht om aan een online wedstrijd te beginnen), in online wedstrijden tegen spelers en als je naar toernooien kijkt.
DLC 14 - Fahkumram

€ 5,99

Fahkumram, de held uit Thailand, stort zich in de strijd met zijn krachtige Muay Thai-vechtstijl! Breek met zijn indrukwekkend bereik in combinatie met een gewelddadige reeks aanvallen door de verdediging van je tegenstander!
DLC 15 - Cavern of Enlightenment

€ 2,99

Diep in een grot staat een mysterieuze boeddhistische tempel. Dit level zit boordevol onverwachte verrassingen, zoals afbrekende balkons, opensplijtende vloeren en meer!
Flavour Laissez passer iii

€ 24,99

Met deze pas heb je toegang tot alle downloadable content van het derde seizoen met Zafina, Leroy, Ganryu, de Frame Data Display feature, Fahkumram, de Cave Of Enlightenment stage en het SP3 Bonus Grapheme Customization Items pakket. Omgerekend ben je goedkoper uit om een Flavour Pass aan te schaffen dan alle downloadable content los te kopen.
SP3 Bonus Graphic symbol Customization Items Flavor Pass 3 Bonus: Graphic symbol Customization Items

- Grapheme Customization Sets (include glasses, accessories, hairstyles, facial hair, effects, and auras)
- Role player Customization Item Sets (include panels, health confined, and plates)

*Some character customization items cannot be used by certain characters.

Season iv
DLC 16 - Kunimitsu

€ five,99

De jonge dief Kunimitsu II, die haar moeders naam erfde, stort zich in de strijd! Breng je tegenstanders op het verkeerde been met haar bliksemsnelle moves en maak ze daarna af met haar in rode en blauwe vlammen gehulde zwaarden!
DLC 17 - Vermilion Gates

€ 2,99

Een fantasierijk level met Japanse motieven, tjokvol elementen uit het land van de rijzende zon! Een balkon dat kapot kan en grote veranderingen van het level tussen avond en nacht maken elke ronde anders en dynamisch!
DLC 18 - Lidia Sobieska

€ v,99

De Poolse minister-president Lidia Sobieska sluit zich aan bij de strijd! Vecht met haar karatetechnieken om haar volk te beschermen! Osu!
DLC 19 - Island Paradise

€ two,99

Een groot strandlevel met zowel een zwembad rechtstreeks uit een luxe resort als een strand met schitterend helder water. Geniet terwijl je speelt in de unieke sfeer van het strand, inclusief helder, warm zonlicht overdag en 's avonds een schitterende zonsondergang.
Season Pass four

€ xiv,99

Met deze pas heb je toegang tot alle downloadable content van het vierde seizoen met Kunimitsu,de Vermilion Gates phase, Lidia en de Island Paradise stage. Omgerekend ben je goedkoper uit om een Season Pass aan te schaffen dan alle downloadable content los te kopen.
SP4 Bonus PAC-Man-Themed Customization Set Season Laissez passer 4 Bonus: PAC-MAN-Themed Customization Fix

- Character Customization Ready (includes one Cuddly Pac-Man, iv Cuddly Ghosts, and 1 t-shirt)
- Role player Customization Item Set (includes 2 panels, 2 wellness bars, and 2 plates)

*Some character customization items cannot be used by certain characters.

mckeddiesweaver.blogspot.com

Source: https://www.tekkenzone.net/tekken7/downloadablecontent/